Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baseus mini kompresszor akkumulátorral 2500mAh 54W fekete (CRNL040001)

21.990 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

A szivattyú indításához csak egy autós szivargyújtóra van szükség. Nem csak kényelmes, de teljesen biztonságos is. Biztosítékkal van felszerelve a túlterhelés és áramkimaradás elleni védelem érdekében. A szivargyújtó kimenete is optimálisan védett.

Várható szállítás: 2023. június 12.

Leírás és Paraméterek

Szilárd felépítés
Meggyőződésünk, hogy az autó karbantartására és folyamatos működésének támogatására tervezett készülékünknek megbízhatónak kell lennie. Ezért a szivattyú teljes egészében egy nagy teljesítményű fémmotorból áll, mágnesekkel ellátva. A stabil szerkezetnek köszönhetően gyors felfújást biztosít a szükséges szintre.

A jövő készüléke
A Baseus szivattyúban alkalmazott megoldások alacsonyabb energiafogyasztást és kevesebb zajt garantálnak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a közeljövőben képesek lesznek felváltani az eddig használt hagyományos megoldásokat. Ez azért lehetséges, mert az innovatív kialakítást és a hatékony működést számos, 50 000 ezer autón elvégzett teszt igazolta. A teszteket a világ 100 legnépszerűbb autómodelljén végezték el.

Intuitív kezelés
Vannak olyan autókarbantartási tevékenységek, amelyeket saját maga is elvégezhet. Vannak olyanok is, amelyekhez meg kell látogatnia az autóműhelyt. A Baseus intelligens felfújószivattyúnak köszönhetően időt és pénzt takaríthat meg a gumiabroncsok levegőjének ellenőrzéséhez és a gumiabroncsok felfújásához. Nem tudod, hogy meg tudod-e csinálni? Ezt az intuitív eszközt az amatőrök szem előtt tartásával hozták létre. Nem kell saját kezűleg konfigurálnia, és nem kell gondolkodnia a helyes értékek beállításán. A szivattyú automatikusan beállítja és újratölti az abroncsnyomást a felhasználó beavatkozása nélkül. A készülék működése közben a piros dióda világít, a folyamat befejezését a zöld fény jelzi.

A szivattyú működése
A szivattyú 274 kis levegőbemenettel van felszerelve. A készülék mindkét oldalán találhatók, és lehetővé teszik a levegő gyors továbbítását a hengerbe, és ezáltal jelentősen növelik a felfújás sebességét. Éjszaka is használható, mert a 4 LED lámpa tökéletesen megvilágítja a munkaterületet.

Termék leírás:

  • Akkumulátor kapacitása: 2500 mAh
  • Folyamatos működés 30 percig
  • Bemeneti áram: 5V / 2,4A
  • Névleges energia: 27Wh
  • Teljesítmény: 54W
  • Töltési idő: 4-5 óra
  • Alkalmas: személygépkocsikhoz, terepjárókhoz
  • Anyagok: ABS + PC
  • Hatékony működési tartomány: 5-120 PSI (0,34-8,27 bar)
  • Hatékony nyomásérzékelési tartomány: 5-120 PSI (0,34-10,34 bar) - Ennek az értéknek a túllépése károsíthatja a terméket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Click here to show form