Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Szia!

Örülünk, hogy itt vagy! Mi az Ebuy.hu Webáruház vagyunk! Cégünk 2020-ban jött létre, amikor sokunk életét felforgatta a koronavírus-járvány és a velejáró pandémia. Ennek hatására egyre inkább kezdett teret nyerni az online vásárlás, nagyobb figyelmet kaptak a webáruházak. Többek közt ez is motivált minket abban, hogy elindítsuk az oldalunkat.
Célunk egy olyan weboldal létrehozása volt, ahol minél szélesebb skálán tudunk különböző termékeket értékesíteni. Nem akartunk egy konkrét csoportba tartozni, szerettünk volna annyi igényt kielégíteni termékeinkkel, amennyit csak lehetett. Így nálunk a szépségápolási termékektől az elektronikai termékekig, szinte bármilyen kategóriában találhatók termékek. Sok idő eltelt, az alapítás óta, de ez a törekvésünk azóta sem változott. Folyamatosan tanultunk az E-kereskedelem világáról és persze rólatok, Vásárlókról. Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége iránt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindig kiváló minőségű termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek az igényeiteknek. Ezenkívül folyamatosan frissítjük készletünket, hogy mindig lépést tudjunk tartani a legújabb trendekkel és igényekkel.
Egy blogot is elindítottunk Ebuy tippek néven, ahol igyekszünk hasznos tanáccsal ellátni Titeket és segíteni kiválasztani a Neked megfelelő termékünket! Hiszünk abban, hogy a vásárlásnak egyszerűnek és pozitív élménynek kell lennie, és Mi mindent megteszünk azért, hogy ezt megvalósítsuk. Várunk szeretettel, hogy felfedezd termékeinket és élvezd a kényelmes online vásárlás élményét.

Köszönjük, hogy velünk vagy!

Árukereső.hu Árukereső.hu
Click here to show form